Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att veta, balansgång

Alla vill väl veta, ingen vill väl gå runt och inte veta?
Att vara ovetande är som att gå balansgång på en tunn lina och veta att det finns tre utgångar, ner, antingen åt vänster eller höger eller att fortsätta framåt och kämpa med balansen.
Tills man vet vad man vill få ut så försöker man hålla sig kvar på linan så länge det går innan ödet rycker in och knuffar ner dig.
Jag vill veta, inte vara ovetande, vill veta vad jag själv vill med allt.




Fri vers av Cindy
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-07 16:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vad svårt det är innan man vet och än värre, att ödet griper in och knuffar till en.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Cindy