Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En artist jag ofta lyssnar till....


En artist

C* d-spelaren har jag laddat...

A* v längtan till dig....

J* ag ofta lyssnar till...

S* junger så vackert
och stilla....

A* rtist du är....

-

S* ommarlåt....

T* externa de talar
till mig och....

I* n i hjärtat....

N* juter sittande i
en skön vrå....

A* v dina och Freds
visor....

080807




Fri vers av sajo
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-07 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo