Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm jag länge haft....


En barnbok - en dröm

Länge har jag
haft en dröm
om att en
barnbok skriva...

sitter i min
fåtölj denna
augustikväll
med block
och penna
och minns
tomten från
min barndomsby...

tankarna sätts
igång och
penna flyger
fram över papperet
trots att
fingerlederna i
på mina händer
börjat svullna
opp och gör ont....

kanske förverkligas
min dröm
om en barnbok
denna första
torsdagkväll i
augusti....

080807




Fri vers av sajo
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-07 20:49



Bookmark and Share


  Maria T
Så fin dröm du har
2008-08-08

  Annmargreta
Jag har samma dröm, kan vi läsa varandras böcker?
2008-08-07

  odyne
....tror inte att den gör det om du redan efter några rader börjar bekymra dig över svullna fingerleder....
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

sajo