Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har gjort mig klar för att gå till sängs och mår rassligt...


Läggdags

Natten kommer
och jag har
gjort mig klar
för att gå
till sängs...

förkylningen
gör att jag
är tungandad,
vill inte lägga
mig rethostan
sätter igång...

väcker huset
jag bor i...

känner lite
oro men så
får jag
ett meddelande
från min
underbara
granne,
jag finns här
på andra sidan
väggen om det
är något....

med den vetskapen
inom mig
så känner jag
att det nu är

läggdags...

så sov
nu så gott
önskar
jag er alla här....

080807




Fri vers av sajo
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-07 22:30



Bookmark and Share


  Maria T
Rethosta är jobbigt, tur att du har
en så fin granne.
2008-08-08

  lolly
fin granne.
krya på dig. 8)
2008-08-07

  Kalle.O
Med såna grannar kommer man långt :)
2008-08-07

  lyckeli
krya på dig...
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

sajo