Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn



Ska vi bygga inomhuskoja... tillåta oss att bli barn igen?

Kojpicnic... berätta historier och sagor medans regnet smattrar på rutorna.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-08 02:00



Bookmark and Share


  glittertindra
det är jättekul :) trots att man nu är vuxen???? :)
2008-08-08

  Cris
Inte helt fel...! Ja... det gör vi :-)
2008-08-08

  Orden flyger
ja, let's! jag har lite samma vibbar: http://www.poeter.se/viewText.php?textId=604486

2008-08-08

  thyra
Det låter rart :)
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP