Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ända sedan i måndags....


Längtan

Längtan kan
kännas lång....

Längtan kan
kännas hos
både stora
och små....

ända sedan
i måndags
har jag
känt denna
längtan....

att det helg
ska bli...

Längtan för
mig denna
vecka har
gått med
snigelns fart....

sakta....

så äntligen
är det fredag
och helg
då jag bara
ska ta det
lugnt...
när det i
min kropp känns
så tungt...

inom mig
har jag
en längtan
att få träffa
min chef
nästa vecka...

längtan att
få höra orden
att jag ska
få vara kvar
där jag
arbetstränar....

en stor
längtan som jag
just nu
har är att
gå och
ta en kopp
med honungsvatten
att dricka....

080808




Fri vers av sajo
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-08 14:26



Bookmark and Share


  Maria T
Tiden går väldigt fort
men ibland kan en vecka bli lång
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo