Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar just nu....


Doping

Fågelboet
precis så ser
arenan ut...

mina tankar
just nu
när OS-invigningen
sänds är....

att oavsett
om man
kommer etta,
tvåa eller trea
så har man
gjort det lika
bra....

det är bara
det att många
dopar sig....

detta känns
inte rätt....

kanske den
dopade vinner...

varför är
min fråga...

de som tävlar
ärligt utan
att förstöra
sin kropp....
det är till
dom jag ger
mitt hopp....

finner man
någon med
doping i kroppen
låt de från
fågelboet flyga
ut...
innan OS är slut...

med ärlighet
kommer man
längst och
tävlar säkert
bäst....

080808






Fri vers av sajo
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-08 14:59



Bookmark and Share


  Maria T
Tänkvärda ord
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo