Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjj

jag ville tro att allting skulle kännas så bra
men nu vet jag inte längre
jag vill fortfarande hoppas att det kan bli bra en vacker dag
men finns inte mycket som talar för att det ska ske

än en gång har jag gjort ett misstag
än en gång har jag låtit mig luras
än en gång har jag blivit sårad
än en gång har jag låtit någon komma mig nära
än en gång har jag gjort fel
och än en gång har jag blivit kär

kärleken för mig är som en sten i vattnet
försöker man plocka upp den går det lätt
tills den kommer över vattenytan då blir den tung
ingen orkar hålla den över vattenytan och då trillar den ner igen


Jag ville inte bli sårad
eller vem vill det egentligen
men jag litade på vad han sa
jag litade på att han var den jag trodde
jag vet inte riktigt hur allt kommer sluta
som det ser ut nu kommer allt bara bli kaos
finns inget jag kan se som skulle kunna hjälpa mig nu
jag tror att jag ska sluta vara kär
inte bara nu
inte bara ett år
utan för all tid framöver




Fri vers av soptunna
Läst 394 gånger
Publicerad 2008-08-08 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soptunna
soptunna