Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ber inte om något förevigt

älskling

jag ber dig aldrig säga förevigt
för det är en lång tid
och du kan inte lova bort hela dig
men allt jag vill att du gör är
att hålla min hand
tills vi blir för gråa
för att gå mera

och
älskling

jag ber dig inte
förstå mig
för det kanske är alldeles för svårt
i en värld som denna
men allt jag vill är att du säger
att du vill följa med mig
när jag flyr

för älskling
jag vill
så gärna minnas
hur dina andetag
s m a k a r
och jag vill aldrig
glömma
hur ditt hjäta
s l å r
när
det slår för mig

älskling
du har mitt hjärta
i din hand.




Fri vers av rosaelefant
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-09 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rosaelefant