Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila vill växa

Kan jag få vara tyst en stund
du ber mig inte stanna upp
och i din värld finns jag inte
men kan jag få vara tyst en stund

Kan jag få slappna av ett tag
jag har ingenting att göra
och ingen har bett mig om något
men kan jag få slappna av ett tag

Kan jag få komma hem ett tag
världen är så vacker
det är som rena idyllen
men kan jag få komma hem

Kan du lyssna på mig ett tag
jag har ingenting att säga
och alla ber mig berätta
men kan du lyssna lite snälla

Kan jag få leva i paradiset ett tag
jag vet att jag inte tror på gud
åtminstone inte just nu i hjärtat
men kan jag få leva i himlen




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-09 20:54



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En oerhört vacker dikt! Publicera den igen - den passar i världen just idag! En befrielse att få läsa!
2021-11-26

  thyra
Tystnaden ger ofta himmelska ord om vi lyssnar. Vacker vädjan i dina ord. Fint!
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP