Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tidig söndag morgon med en sol som skymtar bland träden....


Ekorren

Sitter vid
köksfönstret
hos min vän
och tittar
ut...

tidig morgon
det är,
termometern
visar nio
varma grader....

trots att det
är vindstilla
så rör sig
några av
träden ändå....

men så...

plötsligt
ser jag den
lilla ekorren
hur vigt
den tar sig
fram....
först opp
och sedan
ned kilar
så kvickt
på trädens
stam....

ibland hoppar
den från gren
till gren...
i morgonsolens
sken.....

080810




Fri vers av sajo
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-10 13:26



Bookmark and Share


  Smurfan
Ekorren var länge sedan jag såg.
Fick en fin bild framför mig, tack för
den.! :)
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo