Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det man varit med om eller hur man det känner....ja mycket mer....


Vägen till bokskrivandet

Efter att ha
haft mycket
inom mig som
jag känner
det här blir
nog en bok...

så var det
bara att
sätta igång...

varför vara
rädd?

det kan inte
bli fel...
papper,
penna,
dator och
en bra
plats att
sitta vid
och skriva....

en del
blir deckarförfattare,
några satsar på
lyrik, någon
satsar på en
fotobok eller
barnboksförfattare...

ja många
olika författare
det finns....

men det tar
tid, timmar,
dygn, sekunder,
dagar eller
kanske år...
innan man
med sin bok
är klar och
ut den får....

det är så
vägen till
bokskrivandet
är....




Fri vers av sajo
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-10 18:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varje lång resa börjar med ett steg (kinesiskt ordspråk)
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo