Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I sensommarbuketten den ingår jag har fotat enbart denna blomma....


Blåklint

B* lå....
där du i naturen så
vackert stå....

L* juvlig i sensommarbuketten
du passar....

Å* h vilken underbart vacker
färg....
precis likt blånande berg...

K* anske du blir fotograferad....

L* yser upp i sensommartid...

I* ngår i floran med....

N* amnet du så vackert har....

T* illtalar dig nu med....

B*L*Å*K*L*I*N*T

080811




Fri vers av sajo
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-11 13:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Synd att ett vidrigt politiskt parti lagt vantarna på blåklinten och missbrukar den som sin symbol.
2008-08-11

  Fredrik Stillesjö
Hej sajo!

Gillar blåklint ännu mer efter att ha läst denna dikt... hälsar vännen fredrik
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo