Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar och känslor om annat

glansig i ögonen,
inte jag

på väg att tänka över,
eller vad

hastigt i ögonen någonting,
fel svar, fel sak?

vad var det jag kände,
och varför känner jag nu

smaskigt i munnen någonting,
helt smaklöst

tänker till

tankar och känslor
om annat




Fri vers av Klonk
Läst 588 gånger
Publicerad 2005-07-19 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klonk