Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vädret är verkligen varierande....


Skyfall

Svarta moln
tornar upp
sig på himlen....

inom mig
har jag
tänkt på
en äldre
man som
lämnat
jordelivet....

plötlsigt
öppnar sig
himlens
portar
och ett skyfall
gör att allting
blir vått,
det känns
som när man
är riktigt ledsen...

tårarna mina
rinner nedför
kinden....

men så plötsligt
tittar solen
fram igen
och jag har
insett att
alla skola
vi den här
vägen vandra....

så ta nu
hand om
och var rädda
om varandra....

080811




Fri vers av sajo
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-11 14:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Frågan är var man hamnar sedan.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo