Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min sovalkov...


Mitt nattduksbord

I min sovalkov
står mitt nattduksbord...

på mitt nattduksbord
står en liten vit
väckarklocka den
tickar så skönt....

på mitt nattduksbord
ligger en polkagrisrutig
duk så fin....

på mitt nattduksbord
ligger en bok
av Håkan Nesser....

på mitt nattduksbord
ligger en penna
med tillhörande
block för att
skriva ord som
i nattens timma
kommer fram....

på mitt nattduksbord
står en liten radio
som tar mig med
till karlavagnen....

på mitt nattduksbord
står en flaska
med vatten...
som jag dricker
om jag blir törstig
mitt i natten...

detta nattduksbord
är mitt alldeles
egna....

080811




Fri vers av sajo
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-11 15:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mysigt och fint med en sådan liten personlig vrå.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo