Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För ganska längesedan skrev jag denna text år 2004 rättare sagt....


Ljus (2004)

På morgonen
då solen
börjar lysa
in i våra
lägenheter
och hus...

strålar det
av ett sådant
härligt ljus....

Ljus är
värme för
mig och kanske
för dig...

ljus är något
som gör
en glad...

ett prisma
av glas sprider
sitt ljus i
olika varma
färger...

Även månen
ger oss en
ljus strimma...
under nattens
sena timma...

Trots mörker
finns det
ljus....

ljuset är
med oss
både
natt och dag...
inser nog
både du
och jag...

080811




Fri vers av sajo
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-11 17:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och det övervinner mörkret.
Jesus, Världens Ljus, har övervunnit ondskans mörker.
När en människa släpper in Honom i sitt hjärta blir hon själv en övervinnare.
2008-08-11

    eva m h
Fin och ljus dikt!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo