Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här känner jag ofta....


Känslor

I mitt
inre rum
finns många
känslor
för Dig...

Att veta
Du finns
vid min
sida känns
tryggt....

Jag känner
hur Du
skapar
lugn och ro
när jag det
behöver....

Jag känner
att Du finns
för mig...

Jag känner
att jag
har funnit
en tro...

080811




Fri vers av sajo
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-11 17:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Grattis till placeringen
2008-08-12

  Fånga dagen
grattis till placering
2008-08-12

  Havsbris
det är så skönt att man
kan läsa sådana poesi!!

det är äkta, rena, sanna
känslor från ett i kär
hjärtat ;o)

du gör mig glad och att le
varmt ;o)
tack och grattis för läsvärda
text!!!

kram
2008-08-12

  Smurfan
Skön och fin, han är lika mycket min som din.
Räck bara ut din hand!
Great!
2008-08-11

  Lars Hedlin
Fint nära och i nuet
2008-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Då är du bara att lyckönska.
Sök Jesus i Nya Testamentet.
Bed och studera.
Han vill tala till dig.
2008-08-11

  Il poeta della luna
Vacker text i passande ord
och en känsla som leveraras
- som alltid i dina texter!
Fint och tankvärt!
*applåd*

Patrik [ta gärna en titt på min senaste]
2008-08-11

  Maria T
En vacker dikt med sakral
grundton.
2008-08-11

    eva m h
Skönt att ha!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo