Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt liv

yao mitt liv har varit fucktup när jag var 8.
försökte ändå att mitt liv skulla få det bra.
jag gick igenom mina dagar igen,men ingen
bryde sig om lilla utläningen.jag försökte förstå,o tog
mig till en annan nivå,jag började slå,
men mitt liv blev annu värre då.




Fri vers av DJ_M
Läst 220 gånger
Publicerad 2008-08-11 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DJ_M