Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=-eWEfnhWbow&feature=related


Neil Young sjöng:



Keep on rockin in a free world!

Och det är fan vår plikt att göra det.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-12 02:48



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Den gammle gubben vet hur man rockar än!

fridens!
2008-08-20

  Neal
så rätt, så hett!
2008-08-15

  tatjana
Neil Young är så cool!!
2008-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra låt.
2008-08-14

  Michaela Dutius
Mycket vacker hyllning till Neil Young som jag gärna instämmer i
2008-08-12

  aftermath
mycket vettig man
den gode Neil!
2008-08-12

    ej medlem längre
Och tilläggas kan: en utmärkt samhällskritiker också...
2008-08-12

    ej medlem längre
Bra låtval! "We´ve got Combat Soils and Toilet Paper..." eller hur texten nu går...Keep on rockin´! Neil Young är verkligen rock´n´roll.
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP