Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En resa till vårat grannland Norge så vackert....


Norgeminnen (2004)

Från Sälen
till Norge
åkte vi
i en bil...
några mil...

Till en plats
där det en
djup fjord
låg...
och som
jag i mitt inre
kommer ihåg....

Vägarna vi
åkte slingrade
sig hit...
och dit...

Längst ned
bland träden
skymtade en
dal....
med en vacker
fjord
så härligt blå
och säkert
väldigt sval....

Till slut kom vi
fram till denna
Norska by...
efter att ha
sett en sådan
härlig vy....

Till Trysil har
vi nu åkt bort....
och för att
minnas denna
färd tar jag
med min kamera
några kort....

080811




Fri vers av sajo
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-12 07:46



Bookmark and Share


  Smurfan
Oh där är så vackert, längtar..
:)
2008-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Kanske passerade ni då en plats som heter Drevdagen.
Där var jag på bibelskola med Maranata 1993.
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

sajo