Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek mellan två


Solen som stiger
Över dagen
Sakta klättrar den upp åt vardag
Solrosornas ansikte vänds mot ljuset
Livet som växer sig stor
För att rymma
Alla våra hjärtan med värme och trygghet
Som kärleken mellan de här två




Fri vers av amalia
Läst 299 gånger
Publicerad 2008-08-12 11:42



Bookmark and Share


    Hannah Amelia
mkt fin...och lite svår på ett sätt:
som kärleken mellan de här två. Vilka två?
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

amalia