Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bli ihågkommen om med en sång....


Att fylla år

Varje dag
är det någon
som fyller år...

att bli
ihågkommen
med en sång
och med
ett ord
som heter

G* ör din dag
till något fint....

R* inger och sjunger
med en enkel tulipan....

A* att bli ihågkommen...

T* ar med ett kort....

T* ill dig....
för du är guld värd...

I* nnehållet litet är men....

S* äger ett stort....


G*R*A*T*T*I*S

till den som idag och i fortsättningen
fyller år....

080812




Fri vers av sajo
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-12 15:12



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I en grym värld av hårda ord där minsta krokodiltår skördar lama ankor som får pippi, fyller så en apa år. I djungeln av allehanda nick, ormar sig en Gorilla fram till tårtan han fick. Blåser ut alla ljus som är stora som hus. Alla grattar så, från mista fä till största mähä.
2008-08-29

  Smurfan
S*kriver här för jag vet inte hur jag annars kan nå dig.
R*inga kan jag inte heller.
K*omma till dig är svårt*
M*en GRATTIS när det nu är men så har jag inte glömt.
G*reat! V*ännen A*pplåder!!!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

sajo