Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoist svin

Du tror att du är så jävla medmännsklig
Du tror att du alltid har rätt
Du tror att störst går först

Vill ge dig en verbal käfftsmäll varje gång vi möts i krig

Bider min tid

Du är en självömkande egoist som sprider ut din skit överallt

Sa okej och gick
Sparar på min ilska
Sparar på mitt förakt

Varit lite som du

Dock inte så fullfjädrad i den egena förnedrigen

Om jag kommer tillbaka dit igen
Hjälp mig då mitt vetande



Förändringens form är ett faktum




Fri vers av arijaco
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-12 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arijaco