Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa ord har jag i en anteckningsbok länge haft men nu de hamnat här....


Ljud

Något man
kan höra...
och uppleva
med sitt öra...

Det fortplantar
sig...
man behöver ej
vara i samma
rum...
för att se
vad som händer...

det räcker med
att lyssna...

musik består
av ljud...

slut dina ögon
och du hör...
olika ljud...

en klocka
som tickar
jomenvisst
det är tiden
som går....

jag lyssnar
vidare efter
mera ljud...

080812




Fri vers av sajo
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-12 20:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag gjorde en gång ett bizarrt ljudcollage som jag ansåg var avantgardistiskt.
Det var "Airlane" med Gary Numan på en bandspelare, en tom kassett i den andra bandspelaren, en klocka som tickade samt jag som försökte spela blockflöjt.
Minns jag inte fel kallade jag verket "Tid".
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

sajo