Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting får en plats bland stjärnor

De sista orden ska vara de största
de sista stavelserna ska rymma allt

men hur vet man när de ska sägas
om slutet kommer när det vill?

vad skulle hända
om andetagen alldeles för plötsligt
inte längre kunde ge någon mening alls?

skulle allt det stora explodera
en supernova av en före detta värld
som tyst, så tyst
sprängde det allra sista
spred splitter runtomkring
i ögon
i hjärtan
i solnedgång av allt som var

smekande mörker kanske värmer då
i nattens famn landar allt
i trygghet

och bland stjärnor finns ingen tid
då kan slutet aldrig komma
och ändå är allting större
än här




Övriga genrer av idantica
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-12 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idantica