Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett prov jag gör....


Morgonväckning

Morgonväckning

ett tidningsbud kommer

ser en regntung himmel

080813




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-13 07:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Regntungt har det varit här med..."Regn, tunga skyar, vartän jag ser. Nå´n sol finns ej mer..."
Men kanske kan det spricka upp...
2008-08-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Av den bervlåde-
smällen kan jag
vakna, men är så
glad när tidningen
kommer...
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

sajo