Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ber om ursäkt om formen på denna text är lite rörig, kan inte riktigt se då jag misstänker att poeter.se inte är anpassat till mac datorer. Kommer att redigeras senare!


Och du ska ta mig fan lyssna.



Medan jag väntar i smyg låtsas jag att jag kommit över det
för det är inte längre ett problem det där med att säga ditt namn och le samtidigt
och jag kan låtsas som om jag tänker på annat, dygnet runt
trots att jag räknar ditt namn varje dag.
Och jag ler och ler
trots att jag inte ser annat
Jag antar att du inte tänker på mig längre
det känns mest naturligt så eftersom det gått flera år
men en vacker dag är jag väl inte nykterist längre
då ska jag supa mig jävligt full
och när det händer, då ska jag säga de där orden som jag gnagit på så länge
jag ska låtsas som om det är spontana ord som kommer ur min mun
bara på fyllan
men jag lovar, det ska vara mer verkligt än någonsin.

Så om du ser mig vingla fram mot dig en sen kväll i september
med ett glas rödvin i handen och så det där jävla leendet
då ska du ta mig på största allvar.
För jag har alltid varit ärlig,
men då ska jag
mena
varje
jävla
ord.





Övriga genrer av Pausi
Läst 470 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-13 10:48



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
varför har jag inte läst den här

jag gillar den väldigt mycket
2009-01-31

  bdn
fantastisk! otroligt härlig känsla, satt och små myste igenom hela texten!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Pausi
Pausi