Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! Denna text har fått en "tragisk-människas-dumma-kärleksbekymmer"-stämpel.


obehöriga äga ej tillträde

Jag fäster blicken vid dig, jag följer dig med mina ögon
jag följer dig med mina tankar, jag tänker på var du befinner dig
även när du inte är inom räckhåll
jag tänker på hur du ser på mig
även när du befinner dig i ett annat rum

Det är inte kärlek
Det är inte lek
Det är inte kemi
Det är inte poesi

Utan känslor eller mening bakom
lägger du en hand på min rygg, min arm, min axel
och jag håller tillbaka
det vore ryggradslöst, skandalöst, hjärtlöst
och jag rör dig aldrig

jag lutar mig inte ens framåt när du viskar i mitt öra

Jag är förbjuden
Du är förbjuden
Jag är inte bjuden
Du rör mig under huden

Du menar inte att göra något ont
du vet lika väl som jag, fastän du inte har en aning
jag skulle aldrig luta mig framåt för att
ditt liv är vackert utan mig

Ändå försöker jag tolka ord
som inte är meningen att tolkas
ändå ältar jag dina blickar
som du inte ens vet att du gav

Jag kan inte se dig och mig tillsammans längre än en natt
jag vill inte träffa din familj

Men du ser mig. Det skrämmer mig

Om du tycker om mig, då kan jag inte längre.

Dessa ord är till dig ifall vi träffas ikväll

Jag beter mig som sju drinkar
men det är bara fem
Jag skrattar som tio drinkar
Men det är alltid bara sju




Övriga genrer av Pausi
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-11 11:41



Bookmark and Share


    Kalle Bobbie Immanuel
ja, det här är riktigt bra, framförallt slutet och raden: "jag lutar mig inte ens framåt när du viskar i mitt öra". bra.
2010-10-07

  Jeny
Ändå försöker jag tolka ord
som inte är meningen att tolkas
ändå ältar jag dina blickar
som du inte ens vet att du gav


Bra formulerat! Fångar mig.
2010-10-05

  Jeny
Ändå försöker jag tolka ord
som inte är meningen att tolkas
ändå ältar jag dina blickar
som du inte ens vet att du gav


Bra formulerat! Fångar mig.
2010-10-05

  ockerconny
Slutet är bra!

Riktigt bra.


Mvh
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Pausi
Pausi