Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här var det idag på em....


Oväder

Tors häst, vagn och
hammare

Trygga ord från en
mor

080813




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-13 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo