Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan se ut så här...


En tår

Ser ut som
droppar ur
havets
vatten...

en tår
den är
säkert så
vackert blå...

en tår
smakar salt...
överallt på
vår jord
den rinner....

om man är
glad eller
ledsen
kommer det
tårar
på våran kind...

oavsett om
man är ung
eller gammal,
kille eller
tjej får
man tårar
fälla....

080813




Fri vers av sajo
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-13 19:05



Bookmark and Share


    eva m h
Läs gärna mina texter "Tårar" och "Sorgens tårar".
2008-08-13

  Fånga dagen
Det är verkligen sant
Vad vore livet utan tårar
Väldigt okänsligt och trist o kallt :)
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

sajo