Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske så här det är


Nostalgi

Nostalgi
när man en
gammal sångtext
minns och
blir att tänka
på så här
var det då...

Nostalgi man
känner då
man ett svartvitt
foto från förr
ser....

Nostalgi
är för
en del en
gammal
bil....

Nostalgi är
något fint....

Nostalgi
väcker ens
känslor och
tankar till
liv...

080813




Fri vers av sajo
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-13 19:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant.

Snygg bil.
2008-08-13

    eva m h
mmm....det blir som Minnenas Television
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

sajo