Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På mitt hallgolv idag....


Vykortet

Sätter i nyckeln
och öppnar
min dörr....

där på hallgolvet
ligger all post
och plötsligt
ser jag vykortet...

undrar så vem
som varit ute
och rest...

Karpathos står
det på framsidan
och det visar
en bild av en
högt belägen
Grekisk by....
sådan vacker
vy...

jag vänder
på kortet och
ser datumet
i över en
månad har det
varit ute på
resa, kanske
simmat i Atlanten
eller något
annat roligt...

de som skickat
mig kortet har
nog förhoppningsvis
kommit hem
så ikväll jag
ringer och tackar
för vykortet
som tog mig med
på en resa till
Karpathos och
Grekland.....

080813




Fri vers av sajo
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-13 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo