Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gör ett försök till med denna form....


Nostalgi (2)

Föder tillbakablickar

Någonting är så gammalt

Men är ändå så nytt




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-13 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo