Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅHHH VAD JAG ÄÄÄÄÄLLLSSSSKKKAAAAAR poeter.se!




Tack!!!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-14 03:20



Bookmark and Share


  Vind
Duckar man för alla självgoda religionsfanatiker, så är det en rätt trevlig plats/sajt, ja...
2008-08-14

  glittertindra
en underbar plats.. håller med.. :)
2008-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag med.
Vad vore vi utan...?
2008-08-14

  Johan Bergstjärna VIP
prutt prutt
sov gott malin
johan
2008-08-14

  Johan Bergstjärna VIP
jag är ingen stackars jävel, där tog du fel, jag blev bara så glad : )))
du vet... du får söka efter LJUSET på sajten... fastna inte i SKITEN
godnatt påre stackars jävel ; )
2008-08-14

    Nicklas VIP
En härlig plats! =)
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP