Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dena text är det sista jag skriver förstunden just nu jag är tom på ord och lever i frid har en sådan frihets känsla just nu på grund av vad som hänt sen jag prata med min mor som dena text delvis handlar om allt gott till er så ses vi när vi se Love


På egna ben

Låt mig få stå på egna ben

Var det jag bad om i dag

Ni gav mig inget val

Slog mig fri

Från grepet ni hade om mig

Ora er inte jag mår bra

Låt mig bara få leva mitt liv

Ska inte hamna i helvetets gap

Tro mig jag lärde mig
när jag var där sist

Så tro på mina ord

Och låt mig få göra mina val

Stötta mig eller inte

Ni finns ändå i mitt liv











Fri vers av Dontlove
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-14 03:42



Bookmark and Share


  Havsbris
NNNNEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJ

inte du också, nu det jag
hittade dig, ska du borta?

ja, jag är egoistiskt, jag vill ha
de personer jag tycker om,
nära mig!!!!

men... vad ledsen jag är,
även om känner en inre
lycka för att du hittade din
fred, du är fri och i ro med
dig, finns inte bättre än det
vännen... du vet var vi som
älskar dig, finns!

din text är väldigt vacker
även skuggade av några
mindre lätta och mjuka
moln...

Ta för dig, ta hand om
livet innan livet tar hand
om dig...

kram
xxx
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Dontlove
Dontlove