Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan det vara...


Gryningsljus

När natt övergår
till dag

En vacker målad
tavla

080814




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-14 07:30



Bookmark and Share


  Smurfan
Jag håller med Lars Gustavsson det är bara Jesus som kan göra en sådan tavla men det är du som skriver så målande, TACK
:)
2008-08-14

  * Ammi *
på jesus tid fanns inga penslar ..
men hur som helst, så målar du upp en vacker tavla här!
2008-08-14

  Larz Gustafsson VIP
Konstnären heter Jesus.
Inte ens Liljefors når upp till den nivån.
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

sajo