Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sådan grå dag...men lyssna så du detta hör....


Regn

Droppar faller från gråa
moln

Hör en vacker
symfoni

080814




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-14 14:46



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst, även om det
känns trist, så får man
hitta en lyckokvist...
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo