Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Michaela Dutius!



Snart har jag så många bokmärkningar av dina dikter så att jag kan bli redaktör för din första samlingsutgåva !!

Keep on rockin!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-14 22:58



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ja hon rockar, även jag har bokmärkt henne en hel del.
2009-02-23

  Michaela Dutius
Ett gott skratt...ja varför inte- någon gång kanske det blir
2008-08-15

    eva m h
Michaela rockar fett!!!!!

En klippa!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP