Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag så möttes jag av en text....


Stängt

Är motsatsen till
öppet....

Kanske en kod
man behöver....

080815




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-15 14:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Chans att vila ut
så man orkar med
sitt nästa beslut...
Innan allt är slut...
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo