Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske något åt detta håll....


Glädje

Känslor hör hit....

Som solen då
den skiner

080815




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-15 15:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vädret betyder mycket.
I dag är det trist.
2008-08-15

  Quasimodo
Lika viktig båda !!! Fin haiku för det!!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo