Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm

En önskedröm
kan bli en mardröm
om den visar sig
bara vara en dröm




Fri vers av Lee-nah
Läst 276 gånger
Publicerad 2008-08-16 04:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lee-nah
Lee-nah