Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser, men du blundar.

Du har sett
alla märken på min hud,

ditt öga har
nuddat varenda ärr



Det är du
som ligger bakom de flesta




Fri vers av artonsekunder
Läst 372 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-16 12:13



Bookmark and Share


  Della K
Jag förstår inte hur man kan kalla denna vacker...

Kanske läser jag den på ett annat sätt...
men jag tycker att den är tung och sorglig.

Väldigt bra dock.
2008-10-21

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2008-08-23

  Svarta vantar
utmärkt :)
du är bäst, jessi <3
2008-08-18

  Uppe bland molnen
Vilken vacker dikt, den passade verkligen kort för man vill läsa om den, om och om igen :D
2008-08-16

  notsomad
Lättare att blunda ibland. Kort och koncist.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

artonsekunder
artonsekunder