Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en bok man kan kallar rysare....


OS som en spännande rysare

OS är som en
rysare...

alttid händer
det något,

STORA RUBRIKER
i tidningen,

brottningsdomare
dömde fel,
bronsmedalj kastad
på mattan, missad
start på grund
av sprucken baddräkt....

så många udda
sporter det
finns vattenpolo,
hästhoppning,
beachwolley,

friidrotten jag gillar
då Susanna Kallur
ska springa men
det är en rysare
även det....

kommer hon till
start?
håller hennes ben?

mycket tankar
rör det sig i
huvudet just nu...

tänker lite på
Stefan Holm
undrar om han
hoppar under
ribban eller
över....

ja snart har
alla dessa
dagar gått
och OS...
drar sin kos....

undrar vad
man sedan
minns mest....

080817




Fri vers av sajo
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 09:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar OS av hela mitt hjärta.
2008-08-17

  Cris
Jag kommer minnas Emma Johansson silver i cykling. Och så Bolts världsrekord på 100 meter. Kanske nåt mer sen.
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo