Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET KÄNNS

det känns
som om hösten kommer tidigt i år
det känns
som om saknaden
blir ganska så svår
det känns
att jag har en bundsförvant
i min kamp
hon känns
som ett värmeljus
som löser upp kramp
det känns
att förändringarna
utgör ett hot
det känns
som att jag får lust
att spjärna emot
det bränns
när en sanning
som jag bävar inför
blir närgånget ettrig
både stör och berör
det känns
inte som det kändes
när jag var ung
jag känner mig
otymplig
min kropp är för tung
det känns
som en utförbacke
krönet är nått
och missnöjet
kastar skuggor
över allt gott

LARZ GUSTAFSSON 080817




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-17 10:30



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Avskalat vackert.
2008-08-17

  anits VIP
En text som anndas vemod
och sorg, visst känns detsom
hösten kommer tidigt i år
2008-08-17

  Elaine.S VIP
En text med mycket känsla och svårmod, den känns...
2008-08-17

  lyckeli
Ja, det känns som hösten kommer tidigt i år...
2008-08-17

  PPQ
I like, hög kvalite
2008-08-17

  mare VIP
..livets olika känslor.....och liv av förändringar..
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP