Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några sommarminnen men än står bänken här kvar....


Vid en hamn

Jag har satt
mig på en bänk....
plötlsigt kan
jag känna vattnets
stänk...

Vid bryggan ligger
båtar stora
som små...
så hit till
denna plats brukar
jag ofta gå...

en promenad
jag tar på
strandens sand....
och i vattnet ser
jag en simmande
and....

solen sprider i
luften sitt varma
dis...
trots detta känns
en svalkande bris...

en mås dyker
i vattnet ner...
då den ett fiskstim
ser...

från bryggan
syns efter en stund
en båt lägga ut
med sitt hissade
segel....

på vattnet som
nyss var blankt
som en spegel....

vid en hamn
är det skönt
att sitta....
för här kan man
då man ser
båtar och hör
vågorna lugn och
ro hitta....

080817




Fri vers av sajo
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 21:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rogivande miljö.
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo