Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja


han & jag

bakom skyddade väggar och stängda dörrar,
gömd för allas blickar,
svaga ljud och skratt hörs där utifrån,
men där så tätintill finns han,
tiden stannar och står still,
där finns bara han och jag,
i en värld så bekymmersfri,
alla tankar som bortblåsta,
endas hans värmande ord,
hans vackra blick,
och ja,
bara han och jag,
bakom stängda dörrar och skyddande väggar,
det var bättre än drömmarna jag drömt,
bättre än allt jag någonsin vågat tro,

men tänk om det faktiskt vore sant,
och inte en fejkad lögn,
som egentligen var ett misstag?




Fri vers av FridaR93
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-17 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaR93