Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

är det glädje
gör det mig inget om det varar
är det så här det känns att inte fejka
att le ett riktigt leende som betyder leende
tänk om det stannar så här
det här är livet jag vill leva
inte perfekt, men nära på!




Fri vers av FridaR93
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-10 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaR93