Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömscen




En natt i en dröm, lika verklig som att jag sitter här, fick jag en behandling av en healer och medium, en utländsk kvinna.
Hon jobbade hårt med mej, hon såg bekymrad ut, som att hon fick kämpa...

Hon sa till sina vänner, en fest pågick i samma stora sal:

"Han, (jag), blev 1777 skjuten med flera skott, av en adelsman".  

***************************************************

Det kändes så verkligt, som att det verkligen hade hänt, när jag vaknade. 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-18 03:37



Bookmark and Share


  Cris
märkligt när drömmar känns så verkliga
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP