Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På väg hem....


Posten

På hemväg
från arbetsträningen
går mina tankar
till om jag
fått någon
intressant post...

sätter nyckeln
i dörren och
där på dörrmattan
ligger reklam
men så plötsligt
ser jag ett mindre
paket...

posten har
delat ut detta
till mig...

jag klämmer
och känner
på det...

minns en strof
som en av
mina brevvänner
en gång i tiden
skrev på ett
brev...

postman, postman
don´t wait....
this young lady
can not wait...

lite av den
känslan får jag nu...

jag öppnar paketet
och möts av min
alldeles egna
bok, med mitt
namn utanpå...

denna har jag
gjort...

kanske blir det
fler...

vem vet....

080818




Fri vers av sajo
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-18 15:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grattis!!
2008-08-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett brev i sin låda
det får man inte så
ofta skåda, nu är sms
och e-mail, som gäller
det är till dom, man
hoppet ställer...
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

sajo